• Visszatérő fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr ÚR/ NŐ! 2 éve vagyunk együtt a párommal, aktív szexuális életet élünk, rendszeresen visszatérő fertőzéseink vannak. Más kapcsolata egyikünknek sincs. Többször voltunk, már orvosnál, kaptunk különböző krémeket gyógyszereket, de volt ahol annyit mondtak, h ez a gyenge pontunk. A páromnál a makkján kis piros pöttyök jelennek meg, amiket ha nem keneget, gyorsan terjednek és egybefüggő vörös voltok lesznek, nálam rá kb két napra viszketés jelentkezik, ami pár nap után enyhe folyásba megy át, aztán ha nem kezelem erősödik a folyás fehéres színű Használtunk már (canesten krémet, pichmafucort, dalacint, gentamicint, meg már nem is tudom még miket.) Mitől lehet ez hová menjünk el, h végre kikezeljenek. Lehet ez attól, h gyakran használunk baba olajat, mert elég száraz a hüvelyem, bármit is csinálunk, ez ellen lehet tenni valamit? Köszönöm válaszát, remélem tud segíteni, vagy tanácsot adni, mert elégé frusztráló ez már így. Köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Bőr- és nemibeteg gondozóban kell mindkettőjük részére, szexuálisan terjedő fertőző betegségekre vonatkozó szűrést végezni.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 12., 09:28; Megválaszolva: 2011. október 13., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: