• Jót vagy Rosszat jelent a placenta elhelyezkedése?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        14hetes kismama vagyok és az utolsó uh-n a köv.állt:placenta a hátsó falon tapad,fedi a méhszájat.Ez az eredmény jó vagy rossz?ha rossz mit javasol?Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező,

        14. héten ilyen lelet (a lepény fedi a méhszájat) nagyon gyakran előfordul. Ahogy a méh nő, a lepény majd szépen feljebb kúszik. Ez csak akkor jelent veszélyt, ha még a 32. héten is így van, mert akkor nem lehet spontán szülni. Egyelőre nincs teendője, szerintem emiatt semmilyen speciális tennivaló nincs.

        Üdvözlettel:

        Dr. Juhász A. Gábor szülész-nőgyógyász, a Fókuszban a Nő! szakértője


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-08 12:39:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: