• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        az hogy ön azt irta az előző kérdésemnél hogy:sárgatest-hormon elégtelenség van jelen és azon hogy lehet segíteni?,mi gátolja meg azt hogy kevés?,akkor meg nyugodhatok hogy nincs nagy bajom?,együttlét közben miért szokott fájni vagyis olyan mintha pisilnem kéne közben meg néha érzek olyat is mintha kiakarna szakadni a méhem akkor érzem azt ha tampont cserélek?.miért viszket a végbelem aktus után?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! A sárgatest hormon elégtelenség funkcionális probléma szokott lenni (de hogy valóban erről van-e szó, ahhoz kivizsgálás szükséges), megoldása a sárgatest hormon adása. A fájdalmas aktus oka lehet gyulladás, de akár ciszta is lehet vagy egyéb ok, de ez csak vizsgálattal tisztázható szintén. végbél viszketése lehet irritáció miatt, ekcéma miatt, okozhatja pl. síkosító, szappan, intim lemosó, de ezen kívül számos dolog szóba jön, vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 07., 18:26; Megválaszolva: 2011. október 09., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: