• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyukám 43 éves. Már két kaparáson túl van és hétfőn az új fajta katéteres eljárást alkalmazzák, hogy a panaszok megszűnjenek. Anyukám trombózisra hajlamos. Attól félünk, hogy a szemcse, amivel elzárják az eret, el fog mozdulni és embóliát okoz majd. Előfordulhat-e?

        Dr. Deli Tamás válasza a mióma műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Nem.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. október 07., 09:32; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: