• Erős hüvelyfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 23 éves lány vagyok és rettentően erős hüvelyfolyásom van. Már többször is voltam nőgyógyásznál ezzel a panasszal kaptam rá többféle gyógyszert is (pl Ceftil, Klion) próbáltam a canesten kombit, betadin hüvelykúpot, stb. Eddig mind eredménytelen volt. Napi 3* minimum fehérneműt kell cserélnem a tisztasági betét sem fogja fel. Sárgás-fehéres darabos-habos bő folyás. Egyéb panaszom nincs (nem viszket, nem csíp és nem ég ha pisilek). Viszont kellemetlen szaggal társul. Egy partnerem van már 5 éve és óvszerrel védekezünk minden alkalommal. Normálisan tisztálkodom, nem eszek szinte semmit (se zsírosan, se édeset, szinte semmit, mert problémáim vannak az evéssel).Nem ülök rá még az itthoni WC-re sem. Zuhanyzok, nem fürdök. Szóval lényegében nem tudom mi lehet az oka. Semmi gyógyszer nem segített. Rettentő kellemetlen. lassan fél éve nem élek szexuális kapcsolatot emiatt. És csak akkor mozdulok ki itthonról, ha tényleg muszáj. Már mondtam az orvosomnak többször is, hogy nem használ az amit kapok gyógyszer, aztán próbált mást az sem. Magánorvost nem engedhetem meg magamnak, és mivel sok kórházban bevezették már, hogy fizetni kell, ha helyileg nem oda tartozom. Mit tehetnék? És mi lehet ez? ha gomba lenne (az már volt és kezelték hatásosan, akkor viszketést is éreznék? Nagyon zavar a nagy mennyiségű és kellemetlen szagú folyásom. Van esetleg valami gyógyszer ami segítene? Előre is köszönöm válaszát! Üdv.

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező!Csak vizsgálattal esetleg hüvelyváladék tenyésztéssel állapítható meg ,hogy mi okozza a folyást..Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 04., 17:35; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: