• Rákszűrés után normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma voltam életemben először rákszűrésen. A vizsgálat kissé fájdalmas volt vagy inkább kellemetlen. Miután hazaértem a fehérneműmön barnás folt volt, ill. a wc papíron is mintha lett volna. Meg fog jönni a vizsgálattól? vagy ez velejár?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! A vizsgálat során kis nyálkahártya-sérülés jelentkezett, ez okozza a vérzést, ez teljesen normális és gyakori jelenség.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 19:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: