• Étkezés hüvelygomba esetén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy hüvelygomba esetén (nem krónikusan visszatérő) milyen diéta javasolt? A háziorvosom tanácsa szerint kerülni kell a cukros, élesztővel készült és savanyú ételeket. Kérem, részletezze ezeket a kategóriákat! Mi a helyzet például a natúr joghurttal, kefírrel, egyéb tejtermékekkel, gyümölcsökkel, aszalt gyümölcsökkel? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, Ágnes

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező! Speciális étrendi megszorítás nem kell, a krisztalloid szénhidrátokat csökkentse, de ez egyéb szempontokból is javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 19:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: