• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Van egy 12 éves lányom aki idén julius végén kezdett el menstruálni, azóta két hetente menzeszel, a köztes vérzések rövidebb ideig tartanak ill.a mennyisége is kevesebb. Gondolom még várni kell ,hogy beálljon a ciklus, a kérdésem az lenne mennyi idő után vigyem el a kislányt gyereknőgyógyászhoz hiszen hónapok mire időpontot kapunk! Köszönöm válaszát! tisztelettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Hölgyem! A ciklusok szabályos beállása akár néhány év is lehet. Ha a vérzések mennyisége nem túlzottan nagy, nyugodtan várhatnakakár egy évet is a vizsgálattal. Bő, elhúzódó, igen gyakori vérzés esetén haladéktalan nőgyógyászati vizsgálat indokolt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 09:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: