• Duphaston

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Asszony! Nőgyógyászom menstruációm indukálására Duphaston nevű gyógyszert írt fel. 10 napig szedtem 2*1-t, elmondása szerint a tabletta elhagyása után 3-5 nappal meg kellett volna hoznia a vérzést, azonban a 10. nap után sem jött meg. Már aggódom, kérem segítségét, hogy ez esetben mi a teendő? Köszönettel

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció késése témában

        Tisztelt Hölgyem! Ismét felkeresni a nőgyógyászt. Friss terhességi tesztet (ha szexuális élet van) előtte végezzen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 08:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: