• Menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kb. 1 éve újrakezdtem a fogamzásgátló(harmonett) szedését(előtte évekig szedtem ,nem volt probléma) ,ekkor a mellemből átlátszó folyadék jött.Ez el is múlt egy kis idő után. Ezután most 2 hónapja újra folyadék jön a mellemből,zöldes színű,illetve a menstruációm időben megjön,fáj is a hasam,de szinte semmit,alig vérzek,(kb negyed annyit,de előtte sem volt túl sok),színe normális. Elmentem az orvoshoz,aki hormonvizsgálatot rendelt el,A prolactin szintem 13,72.Az eredményt meglátva,közölte ,hogy ez egy kicsit magas,ne foglalkozzak vele,a mensesem meg biztos a gyógyszertől kevés,ne csodálkozzak rajta,nem kell ezzel sem foglalkozni. Közben terhességi tesztet is csináltam,biztos ami biztos,de negatív lett akkor. Most megint megjött,ismét nagyon kevés vérzéssel,a mellem sem változott. Nem tudom mi tévő legyek,mert megint vennék egy tesztet,de nem mehet ez így minden hónapban.Olvastam,hogy lehet le kellene cserélni a gyógyszeremet.Ön mit tanácsol? Kérem segítsen. Várom mihamarabbi válaszát.

        Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Menjen el endokrinológushoz a hormon leleteivel. Elvileg nem váladékozhat a melle. nem a menses kevéssége a probléma. De valószínűleg összefügg a mell váladékozásával


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 07:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: