• Probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Nő/ Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy nem észlelek gombát a nemi szervemnél viszont fáj, és a szex közben is fáj. Mi lehet ez? Nincs folyásom és nem is duzzadtak az ajkak! Csak egyszerűen fáj és ég is. Kellemetlen a tampon felhelyezés is. Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet a hüvely szárazsága is, próbáljon meg síkosítót használni, ha nem javul, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 20:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: