• Hosszú menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr.! 18 éves lányomnak lassan negyedik hete van meg a menstruációja! a nőgyógyász írt fel neki exacylt de attól sem múlt el! Szedi második hónapja a yadin tablettát! most a kettő között nem is hagyott szünetet, mivel úgyis megvan neki, nem akarta megszakítani. az orvos azt mondja hormonzavar, de csak egyszer vizsgálta meg. Kihez forduljunk, hogy ki is vizsgálják rendesen, hogy mi oka lehet ennek? És esetleg mi oka lehet arra tudna-e válaszolni? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! 1. A kivizsgáláshoz nőgyógyászhoz forduljanak. Ha a jelenlegivel nem elégedettek, másikhoz. 2. Lehetséges okok: terhesség, vetélés, méhen kívüli terhesség (a fogamzásgátló szedés ellenére is lehetnek), myoma, polip, ciszta, adenomyosis, spirál, daganat, véralvadási zavar, alvadásgátló szer szedése, átmeneti hormonzavar, méhnyálkahártya hyperplasia.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 19:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: