• Személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nö-Ur !! Arra szertnék kérdést kapni ha lehetséges,hogy mostanában kb, 2-3 hónapja nagyon fáj a hasam és néha görcsölni is szokott még akkor is ha nincs meg elötte és utánna is is szokott fájni elég intenziven van mikor ugy érzem hogy a petefészkem fáj van mikor ugy érzem hogy a méhem fáj és akkor is fáj nagyn ha megyek sétálok olyan éreés mintha ki akarna esni a hejéröl, Ön szerint mi lehet az oka ? Vagy felfáztam de akkor pisilésnél is észlelhetö lenne vagy valami más baj van ott bennt ? ha tud kérem válaszoljon a kérdésemre ! És amikor megvan akkor is fáj persze de nem ennyire nagyon, Elöre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem tudom megmondani, hogy mi az oka, nőgyógyászati, emésztőszervi ok is szóba jön, legyen nőgyógyászati vizsgálat, ultrahang.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 13:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: