• Tényleg hüvelyi fertözés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö !Ismét önhöz fordulnék kérdésemmel.... Babát szeretnénk,lassan 1éve probálkozunk hiába. 8.kán teszteltem,de negativ lett. 9-14ig kellett volna h menzeszem legyen...a tüneteim megvoltak (mellfeszülés,étvágytalanság) szokásossan az elsö nap barnázás volt, a második nap hirtelen elviselhetetlen görcseim voltak amik 1-2percig tarottak,ezeket pedig élénkpiros vérzés követett,valamint kb. 2-3cm átméröjü börbarabkák (gondolom én) távoztak a vérzéssel (mellékelem a képet is).A következö napokon pedig semmi...se vérzés,se bördarbkák,csak görcsök.... Orvosomhoz fordultam... Csinált ultrahangot,hüvelyi ultrahangot,és megvizsgált. Vett le rákszürésre mintát,a hiányos menziszt hüvelyi fertözésre fogta,valamint közölte,h ebben a honapban még nem volt peteérésem,szedjek Folsavat,teszteljek ujra+2hét mulva ellenörzés.... Az állitolagos hüvelyi fertözésemre nem kaptam gyogyszert.... Ujra teszteltem és negativ.. Ön szerint mi lehet a baj? Valami komolyabb betegség lehet? Tisztelettel RD

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Kedves RD! Vizsgálat nélkül nem tudok mit mondani, de mivel nőgyógyász vizsgálta, feltehetően komoly baj nincsen, hiszen azt mondta volna Önnek. Ha 1 év alatt nem jön össze a terhesség, meddőségi szakrendelésen szisztematikus kivizsgálás elkezdése indokolt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 12:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: