• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka a menstruációm késésének? Már három napja meg kellett volna jönnie! Tudom ez még beleférne a ciklus idejébe, de én mégis aggódom! A párommal megszakításos módon védekezünk, és félek, hogy terhes lettem! Bár lehet, hogy más oka van, mert pár hete antibiotikumot szedtem hugyuti fertőzésre, miután ebből felgyógyultam közvetlenül elkaptam a mononukleózis vírust, ami elég sokáig eltartott! Vajon ezek is közre játszhatnak a menstruáció késésében? Előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A menstruáció késésében sok tényező szerepet játszhat. Okozhatja a betegség, a gyógyszer, nem kívánt terhesség, de lehet, hogy egyszerűen csak stresszes volt az utóbbi időben. A terhesség meglétét teszttel már ki lehet mutatni, így ezt a tényezőt már Ön is ki tudja zárni otthon, házilag.


        Kérdés: 2011. szeptember 14., 11:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: