• Mire számíthatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Pár hónapja lett egy párkapcsolatom, szexuálisan nem sikerült együtt lennünk, úgyhogy orvoshoz fordultam! A vizsgálat során ez derült ki: Status: kisujj számára átjárható ép hymenális gyűrű amely feszes, szexuális élet megkezdéséhez tekintettel a beteg hypertszenzibilitására alkalmatlan! Diagnózis: U9990 - Sine morbo Vélemény: Hymenális gyűrű inciziója jön szóba! Az lenne a kérdésem, hogy ennek a beavatkozásnak milyen kockázatai vannak? Arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan zajlik egy ilyen műtét? Nagyon megköszönném ha részletes leírást kapnék! A választ előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a szűzhártya bemetszés témában

        Kedves Kérdező!Altatásban végzett bemetszésről van szó.Az elváltozás ismerete nélkül etikátlan dolog lenne részletes leírást adnom.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 20:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: