• Félrekezelés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 3 éve diagnosztizáltak nálam két oldali petefészek gyulladást, amit kezeltek, majd újra kezeltek, mert nem hatott a gyógyszer. Kb fél-1 év elteltével elmentem egy másik orvoshoz szűrésre, és akkor beszéltem az előtte történtekről, ahol pár szóban megjegyezte, h félrekezeltek valószínűleg, de többet nem mondott. Az ok, ami miatt hozzá fordultam az volt,hogy bár eddig is volt fehér folyásom, de a félrekezelés után a mennyisége, színe és az illata is megváltozott. Azóta többször voltam szűrésen és soha semmit nem találtak nálam. Mi lehet a baj? Ez a dolog fenn áll 3 éve és félek, hogy vmi olyan baj lehet a háttérben, amit nem vesznek észre. Vagy esetleg kihathat a későbbi gyerekvállalásra is?Hova és kihez forduljak?

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészekgyulladás témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha újra elolvassa a saját kérdését, nyilván Ön is látni fogja, hogy semmiféle pontos információt nem adott meg, ami alapján egy Önnel személyesen soha nem találkozott személy (én) orvosilag korrektül mondhatna bármit is (mivel kezelték annak idején, miből gondolták később, hogy félrekezelték, tulajdonképpen milyen most a hüvelyváladék, van-e jelenleg bármiféle panasza stb.). Nem tudok mást javasolni, mint hogy forduljon olyan nőgyógyászhoz, akiben megbízik. A "félrekezelést" illetően pedig nyíltan kérdezzen rá, mire gondol az ezt állító orvos, illetve szerinte mi lett volna a megfelelő kezelés.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 17:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: