• .

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Szombat éjjel nagyon megfájdult a hasam vakbél gyanúval beküldtek a IV.kerületi Károlyi kórházba majd egy éjszakára bennt tartottak megfigyelésre, infúziót és fájdalom csillapítót kaptam. Vasárnap dél előtt ki is engedtek de azóta is fáj a hasam, bár nem olyan erősen mint akkor éjjel ,de ez a fájdalom is nagyon kellemetlen. Én valamilyen nőgyógyászati gondra tippelek, mert amikor a párommal szeretkeztünk eszméletlenül fájt. Szeretném a segítségét kérni ,hogy ajánljon egy jó nőgyógyászt, mert én az Sztk-ban lévőkkel nem vagyok megelégedve , mert jó pár alkalommal mentem vissza hüvelygombával és soha nem tudták eltűntetni. Előre is köszönöm a segítségét.

        Dr. Veress Dóra válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Sajnos, mivel nem ismerjük a személyes adatait, pl. lakhely, így orvost sem tudunk ajánlani. Általánosságban elmondhatjuk, hogy ha a helyi szekrendelővel nem elégedett, akkor a közeli kórház vagy klinika nőgyógyászati szakrendelését keresheti fel, illetve magán nőgyógyászt kereshet fel problémájával.


        Kérdés: 2011. szeptember 12., 12:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: