• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor!Már a napokban írtam a vetélésemről ami hat hete volt két hete voltam kontrollon mindent rendben találtak menstruációm is megvolt ,ön szerint is a leírtak alapján rendbe jöttem.De tegnap este szeretkezés közben egy pillanatban fájdalmat éreztem óvatosabbra is vettük a formát bár előtte is azért vigyáztunk majd kb. még öt percig voltunk eggyütt és abbahagytuk majd észrevettem hogy vérzem, és vérzem azóta is és fáj a hasam. A vetélés óta harmadszor voltunk eggyütt,volt már ilyen máskor is de másnap már soha nem véreztem.A nőgyógyász is mindig mást mindott de soha nem mondta hogy komolyabb baj lenne volt méhszájseb,gyulladás vagy éppen rutascorbint írt fel.Fiamat 2005-ben szültem császárral 2.-ik terhesség volt első is császár volt de utóbbi óta van mindíg valami női bajom,soha nem találtak semmit,vérkép is mindíg rendben.Talán így megviselte a méhemet a 2.-ik terhesség vagy nem áll jól a méhszáj vagy lentebb van a méhem?bár erre utalót soha nem mondott a doki,de én már nem tudok mire gondolni mire azt hiszem rendbe jöttem jön valami megint.És persze babát szertnénk de így?és még három hete is azt mondta a doki minden ok lehet próbálkozni.Valami biztos nem oké.Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Tisztelt Hölgyem!

        Valószínűleg minden rendben van, hisz orvosa is ezt mondta. Megtörtént a kontollvizsgálat, ahol mindent rendben találtak. Nem tudom, terveznek-e még egy gyermeket? Érdemes vetélés után 2-3 hónapot várni, és csak azután újra próbálkozni. Valószínű, azóta már a vérzés is elmúlt, de ha ismét jelentkezne, vagy esetleg még tartana, érdemes egy vizsgálatot végezni, hogy nincs-e fertőzés, vagy gyulladás. Nagyon fontos, hogy lélekben el tudja fogadni, ami történt. Amíg nem tudja feldolgozni, addig bizonytalan lesz önmagában, erre utal, hogy úgy érzi mindig van valamilyen női baja. Minden nőnek van női baja. Ne izguljon, próbáljon lazítani, és sok sikert!

        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-08 11:31:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: