• Fájó, érzékeny mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Pár napja (6-7) égető érzést érzek a bal mellemben. A fájdalom nem folyamatos, csak időnként - leginkább este - fordul elő, általában, amikor a bal oldalamra fordulok. A bimbóudvar alatti résznél érzem úgy, mintha valaki tüzet gyújtott volna. Mitől lehet? A melleimet rendszeresen figyelem, tapogatom, és szerencsére most sem találtam semmilyen elváltozást. Nem váladékozik, nyomása sem mindig fájdalmas. Nem vagyok terhes, nem is szültem még, a havi vérzésem pedig majd csak 2 hét múlva esedékes. Arra is gondoltam - bár én nem vagyok szakértő - , hogy lehet az idegességtől. Sajnos mostanában sok stresszes helyzet ér nap-mint-nap. Emiatt sokkal ingerlékenyebb vagyok és türelem soha nem volt az erősségem. Ez viszont csak fokozódik... Ön hogy látja ezt a helyzetet? Mi lehet a kiváltója? Előre is köszönöm válaszát

        WEBBeteg Szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Kedves kérdező! Panaszai hátterében nagy valószínűséggel nem stressz áll. Javasolt szülész-nőgyógyász szakorvos felkeresése, feltételezhetően lokális (helyi) gyulladás áll a tünetei háttérben.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 14:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: