• petefészek mütét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mért nem lehet kivenni a petefészket mikor minden 3.héten begyullad méhem nincs már meg .mindig azt mondják hogy gyenge a hasfalam sok az összenövés. már jopár orvosnál jártam válaszuk sz hogy nem merik megcsinálni. de nekem kellemetlen mert ez miatt dolgozni se tudok munkát se tudok találni. kiaz aki meri válalni a mütétet.?

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészekgyulladás témában

        Tisztelt Hölgyem! A pontos tények ismerete nélkül erre a kérdésre nyilván nem tudok válaszolni - a pontos tényeken az orvosi adatokat értem, vagyis a visszatérő fertőzések jellegét, az Ön belgyógyászati és egyéb állapotát, korábbi műtéteit, jelenlegi testalkatát stb. Erről sajnos csak az Önt ismerő kezelőorvosai tudnak állásfoglalást kialakítani.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 07:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: