• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő 24éves anyuka vagyok.A problémám az hogy szülés óta (3év)alhasam fáj főleg köldököm mellett jobb oldalon(görcsfélét is érzek,nyomásra fáj)nyálkás-nyúlékony átlátszó folyásom van,vagy sűrű fehér (volt már barna és zöldes is)ragacsos bűzös.Lehet attól hogy naponta többször 3-4szer is mosakszom (az említett kellemetlen tünetek miatt)belül is Nívea intim mosóval.És gyakran kell járnom a wc-re ha pedig pisiltem, vizelési ingerem mard.Kérem segítsen ezt személyesen orvosnak nem merem elmondani annyira kínos.Mi lehet a bajom, tudna olyat ajánlani amivel megszüntethető a problémám,és olyan készítményt amellyel lehet belül is mosakodni,naponta többször is ?Válaszát előre is köszönöm!jeni

        Dr. Boros Miklós válasza a alhasi fájdalom, színes folyás témában

        Kedves Kérdező!Ezek azok a panaszok,melyek csak vizsgálat után gyógyíthatók.Nem tartom szerencsésnek a túl gyakran végzett hüvelyi tisztálkodást sem.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 23:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: