• Ureaplasma urealyticum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A szükséges hormonvizsgálatokon is átestem, melyből endokrinológus azt szűrte le, hogy a hormonháztartásommal minden rendben van. A párom is átesett az andrológiai vizsgálatokon, és nála is mindent rendben találtak. Petevezeték átjárhatósági vizsgálatom még nem volt, hiszen amíg nem kezelik ki a fertőzést addig ezt nem hajlandó az orvosom megcsinálni. Igazából az érdekelne, hogy létezik-e hatásos kezelése ennek a fertőzésnek, hogy végre megszabaduljak tőle. Annyi féle gyógyszerrel próbálkoztunk már és elég nagy mennyiségben, hogy lassan nincs immunrendszerem, amely egy megvédene egy egyszerű megfázástól. Tisztelettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a Ureaplasma urealyticum témában

        Kedves Kérdező!A peteérést UH.vizsgálattal (folliculometria)lehet igazolni.A sterilitás hátterében önmagában egy Ureaplasma fertőzés nagyon ritkán áll,szinte irodalmi ritkaság.A sok gyógyszer helyett mostantól az immunrendszerét kellene erősíteni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 10:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: