• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mióta menstruálok, 12,5 éves korom óta a menstruáció első napján egész nap szó szerint alig elviselető görcseim vannak, nem tudok, se enni, se inni, el is ájulok alkalmanként. cataflamot szedek, az tompitja annyira a fájdalmat h elaludjak, de egész nap fekszem, felálni sem birok. Ez az állapot normális, vagy komolyabb kivizsgálás kéne, esetleg van e erősebb gyógyszer ami hatásos? Köszönettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a fájdalmas menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! Komolyabb kivizsgálás érdemes nőgyógyásznál, pl. endometriosis, myoma, polip, méhnyak rendellenesség, gyulladás stb. kizárására. Egyéb lehetséges gyógyszerek: Algoflex M, Meristin, Apranax, No-spa forte stb.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 22:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: