• Gyakori menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Ur, Koszonom valaszat. Ha jol ertelmezem ez azt jelenti, hogy az On altal felsorolt betegsegek kizarhatoak (mivel az ultrahang, vervizsgalat rendben volt). On szerint mi lehet az oka? Udvozlettel S. K. Tisztelt Hölgyem! Nőgyógyászati vizsgálattal, ultrahanggal, hormon és egyéb laborokkal kizárandó méhnyaki vagy méhnyálkahártya rosszindulatú folyamat, nyálkahártya túlburjánzás (hyperplasia), polip, myoma, méhnyálkahártya vagy hüvelyi fertőzés, véralvadási zavar, terhesség, vetélés utáni állapot, peteérési zavar, petefészekciszta, hormonszint-ingadozás. Keresse fel nőgyógyászát.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Nem pontosan értette a válaszomat. Ezekkel a vizsgálatokkal a felsorolt betegségeket kell kizárni. Én a pontos leleteit nem láttam, azt sem tudom, milyen hormonlaborokat kértek Önnek, a ciklus mely napján, milyen eredmények születtek, mi lett a nőgyógyászati vizsgálat eredménye, volt-e véralvadási labor, terhességi teszt stb. Amit én mondok, az az, hogy a megfelelő vizsgálatok és azok megfelelő értelmezése segítségével lehet megtalálni az okot, ez pedig kezelőorvosa feladata.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 12:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: