• TÜSZŐ

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet doktornő. Már írtam egy párszor önnek P3 kapcsolatban az szerencsére megoldod ott ,mert a másaik rákszűrésen rajt P2 lesz az eredmény.Most az volna a kérdésem hogy utoljára mikor nő dr voltam ,volt egy 18 mm tüszőm amitől fájt a hasam alja,amitől most is fáj de a dr nem mondót semmit csak van egy tüszőm. A menstruációm is rendszeresen késik most is 2 hetet késet. Babát szeretnénk de szerettném ha nem fájna a hasam alja meg a menzeszem is helyre állna. De most tanácstalan vagyok, menyek vissza dr ? de ha megint nem mond semmit.Csak havonta oda járok. Gátolhatja a tüsző meg a ménszesz késesse a babaprojektet?

        Dr. Deli Tamás válasza a tüsző témában

        Tisztelt Hölgyem! A tüsző jelzi a peteérést, nélküle nemigen lehet teherbe esni. Hogy megfelelően lezajlik-e a tüszőrepedés és kialakul-e a sárgatest a terhességhez szükséges hormontermeléssel, ezt a ciklus második felében (x napos ciklus esetén kb. az (x-7). ciklusnapon) levett progeszteronszintből tudják eldönteni. Megjegyzés: én nem járnék olyan orvoshoz havonta, aki nem mond semmit nekem.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 15:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: