• Több hétig tartó vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves web Dr. 23 eves vagyok es van ket kisfiam a masodik 9 honapos csaszar metszesel szuletett es a szules utan 3-szor volt normalis menstrualciom es most tobb hete van verzesem van amikkor erosebben de van emikkor gyengeben de volt mar ojan hogy nem jott meg egy par honapot kimaradt vagy esetleg egy kicsit tovabb tartott es szeretnem tudni hogy mi lehet az oka enek hogy most tobb hete verzek nem tudom hogy menyire befoljasolja az hogy sziv alaku a mehem elore is nagyon koszonom valaszat .

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar, szív alakú méh témában

        Tisztelt Hölgyem! A szív alakú méh (uterus bicornis) is hozzájárulhat az elhúzódó vérzéshez, de a háttérben lehet myoma, adenomyosis, petefészekciszta, véralvadási zavar stb., ezért nőgyógyászati vizsgálatras feltétlen mielőbb menjen el.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 19:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: