• Lehet hogy az egészségügyi betétre vagyok allergiás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Szeretném megtudni, hogy mi lehet az oka annak, hogy menstruációm alatt kialakul fertőzésre utaló jelek (piros,ég és enyhén fáj).6 éve menstruálok és betéttel kezdtem majd át álltam tamponra amitől a hüvelyem folyamatosan begyulladt. Vissza álltam betétre és semmi baj nem volt mostanáig. 4 hónapja minden menstruációm alatt és után csak a hüvely bemenetnél vannak gondok. Nincs furcsa, elszíneződött, darabos folyásom. Allergiára, irritációra gyanakszom. Ön szerint? Mit javasol ha már az ob és a betét sem megfelelő?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi irritáció témában

        Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg igaza van és allergiás valamire. Hypoallergén vagy nem allergizáló betétet használjon, illetve cserélje ki a fehérnemű mosásakor használt mosó- és öblítőszert.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 17:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: