• Pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr ! A párommal babát szeretnénk. A ciklusom 17. napján rendszeresen pecsételő vérzés jelentkezik. Lehetséges-e, hogy spontán teherbe essek, vagy valami nincs rendben a hormonokkal? Mit tehetnék, hogy ne vérezzek, mert eléggé zavar. A 21. napi labor értékeim a következőek: FSH (lut. fázis):2.73 IU/l Ösztradiol (lut.fázis):635 pmol/l LH (lut fázis):1.79 IU/l Prolactin (lut fázis):320 mIU/l Progeszteron (lut fázis): 27.1 nmol/l Válaszát köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! A laborok rendben vannask, a progeszteronszint jó ovulációra és sárgatestműködésre utal. Az ovulációt kísérő rövid, pecsételő, középidős vérzés nem kóros és a teherbe esést semmiben nem akadályozza.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 18:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: