• Vérzés időtartama

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!/Tisztelt Doktornő! Az alábbi ügyben kérném szíves véleményét, tanácsát! 27 éves lány vagyok, idén lesz 3 éve, hogy fogamzásgátló tablettát szedek. (Lindynette20) Mielőtt a tablettát szedni kezdtem volna, a vérzésem időtartama kb. 5-6 napos volt, a tablettaszedés megkezdését követően egyre rövidült és gyengült, mostanra már csak alig 3 napos és nagyon gyenge a vérzésem. A legutóbbi alkalommal 2 napig tartott, szintén nagyon gyenge volt. Ezzel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy ez így normális jelenség, tehát betudható a fogamzásgátló tabletta hatásának, vagy komolyabb figyelmet érdemel, és esetleg szükséges lenne vizsgálatokat végezni annak megállapítása érdekében, hogy mitől rövidült le ennyire a vérzéses napok száma. Kérném Önt tisztelettel, szíveskedjék véleményt mondani, tanácsot adni ügyemben! Nagyon köszönöm szíves segítségét! Üdvözlettel: Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Brigitta!

        A fogamzásgátló tabletta szedésekor a  vérzés hossza, és mennyisége is lerövidül, ez normális jelenség, általában 2-3-4 napos, kis mennyiségű vérzés jelentkezik. Ha legközelebb megy kiíratni a gyógyszerét, megbeszélheti kezelőorvosával is ezt a problémát, de valószínűleg hasolnó választ fog kapni.

        Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-05 22:52:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: