• Van remény?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszadó!Nőgyógyászati ultrahanggal megállapították,hogy PCOm van.Az utóbbi 10évben nagyon meghíztam,30kg-ot szedtem fel.Arcom erősen szőrösödni kezdett /állon,áll alatt,arcszélen/.Méhemet 3 éve kivették.Olvastam,hogy a szőrnövekedést jelentősen le lehet csökkenteni Metformin szedésével és a súlynövekedést is le lehet állítani vele és diéta alkalmazásával.Hormonvizsgálatok szerint renben vannak a férfi és női hormonjaim.Kérem adjon tanácsot,hogy hova forduljak,mert pszichésen nagyon megvisel ez az állapot,sőt egyre rosszabb a helyzet!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a PCO témában

        KeEdves Kérdező! A PCO kezelése nőgyógyász endokrinológus feladata, ilyen szakrendelést keressen fel, a legközelebbi egyetemi klinikán biztosan talál ilyen szakembert, érdemes pszichológus segítségét is kikérnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 10:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: