• Levehetetlen spirál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        36 éves vagyok, a 3. gyermekem születése után, 6 éve tettettem fel Goldlily nevű spirált. Eddig semmi problémám nem volt vele. Ma elmentem a nőgyógyászomhoz, hogy levegye a régi spirált és tegyen fel újat. A vizsgálat során kiderült, hogy a méh szövetei annyira benőtték a spirált, hogy az orvosom nem tudta levenni. Ezért azt javasolta, hogy maradjon fenn. Kérdésem az lenne, hogy okozhat ez a későbbiekben valamilyen problémát? Van valami további teendőm ezzel kapcsolatban? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a spirál témában

        Tisztelt Hölgyem! Okozhat kismedencei fertőzést, tályogot. Érdemes a cserét megcsinálni, akár vénás bódításban 5 perces kisműtét keretében.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 01:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: