• Petefeszek gyulladas?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! Korulbelul ket hete kezdett el fajni az agyekom a combtonel mindket oldalon. A nyirokcsomoim nem tapinthatoak, a fajdalom inkabb izomlazhoz hasonlitott. Egy par napja a fajdalom feljebb huzodott, most a petefeszkeim kornyeken erzem, a terulet tapintasra is fajdalmas es idokozonkent gorcsolok is. Vizelesnel neha csip, de nem annyira jellemzo. Eddig folyasom nem volt, matol nem tul suru feher folyas jelentkezett. Lazam nem volt. Sajnos legkorabban tobb. mint egy het mulva tudok orvoshoz menni, mert jelenleg kulfoldon vagyok. Lehet ez petefeszek gylladas? Tudna valamilyen hazi gyogymodot a tunetek enyhitesere, amig nem kerulok orvoshoz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kismedencei gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Lehet szó kismedencei gyulladásról, jobb lenne még külföldön felkeresni egy szakrendelést, addig is szedjen gyulladáscsökkentő tablettát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 25., 15:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: