• Citologiai p3 érték

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        43 éves koromban elmaradt a menstruáciom rá 2évre 2 alkalommal gyenge vérzés jelentkezett kaptam egy egészségügyi kaparást!ez év áprilisában de az egészségügyi kaparás elütt is már a citologiai eredményem p3 volt azota is 3 havonta megyek citologiára de az eredményem mindig p3 lesz kaptam gyogyszert, kupot is tübb alkalommal de az eredmény mindig ugyan az p3-rom szeretném tudni ezek után mi a teendö?mi okozza eszt?és hogy szükség van e vagy lenne e mütétre?szöszönöm a választ tisztelettel gyöngyi!

        Dr. Boros Miklós válasza a citológia témában

        Kedves Kérdező!Ismétlődő cytológiai eltérés esetén conizációt kell végezni és a szövettan tisztázza,hogy van-e baj és milyen fokú.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 25., 11:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 27., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: