• Nemi fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dr. Nő/Úr! 38 éves nő vagyok, a kérdésem a következő. Hüvely folyásom van, sárgás, nem bűzös, inkább sűrű állagú. Viszont nem mindennapos, van, hogy napokig nem jelentkezik, majd egy nagyobb adagban amit meg is érzek távozik. Fél éve voltam nőgyógyásznál (hüvelyfertőzés miatt) ahol, a hüvely heveny gyulladása volt a diagnózis, a natív kenet:III-es tf. volt. Pimafucort kenőcsöt és egy kúpot kaptam. A jelenlegi tüneteim mellé még a húgycső enyhe csípését érzem, szintén nem rendszeresen, hanem időnként, vizelet ürítéskor, vagy a nélkül is. Nőgyógyászhoz már bejelentkeztem, a kérdésem az lenne, hogy a húgycső csípő érzete kapcsolódik-e a hüvely fertőzéshez, vagy külön induljak el kivizsgálásra? A tünet lassan két hónapja tart, egyéb jelenség nincsen, a menstruációm rendszeres, két szülés történt. Köszönettel: Tímea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Tímea! A húgyúti panaszokat okozhatja felszálló nőgyógyászati fertőzés, egyelőre csak a nőgyógyászati vizsgálat elegendő lesz, mondja el, hogy vizelési panaszai is vannak, ezt az orvosnak tudnia kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 13:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: