• Sterilizáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kissé összetett kérdésem lenne éspedig, hogy egy hónapon belül végre hajtható-e rajtam sterilizációs műtét és petesejtleszívás (petesejt donációhoz), lehetőleg úgy, hogy előbb a sterilizálás és egy-két hétre rá a másik.?Nem tudom, hogy a sterilizálást követően kell vérhígító vagy valami utókezelés ami akadályozná a leszívást? Köszönöm válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a sterilizálás témában

        Tisztelt Hölgyem! A beavatkozások feltehetően elvégezhetőek lennének gyors egymásutánban, de mivel egyik sem halaszthatatlan jellegű, biztosan nem javasolnám az ilyen kis időkülönbséggel végzett beavatkozásokat.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 08:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: