• Fájdalmas szeretkezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010. márciusában eltávolították a méhemet,méhnyakrák miatt,utána kaptam 2 db hüvelyi és 22 db kismedencei sugárkezelést. Ezt követően azóta is vízszerű,szagtalan hüvelyi folyásom van és fájdalmas a szeretkezés. A fájdalom mértéke sajnos az idő múlásával sem enyhül.Ez természetes,vagy elrontottak valamit a műtét,vagy a sugárkezelés során? Létezik-e erre gyógymód,vagy együtt kell élnem ezzel a problémával?

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a méheltávolítás témában

        Kedves Hölgyem! A betegsége miatt indokolt sugárkezelés sajnos járhet az említett mellékhatásokkal. Erről valószínűleg tájékoztatták is még a kezelés előtt. A panaszokon azonban lehetne javítani helyi kezeléssel! Nem kell tűrnie, jelentkezzen vizsgálatra és legjobb tudásom szerint próbálok megoldást nyújtani! Üdvözlettel: Dr. Tömösváry Zoltán www.drtomosvary.hu


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán

        Kérdés: 2011. augusztus 20., 21:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: