• Nemi herpesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szeretném megosztani Önnel, ami két éve történt velem, és azóta rengetegszer foglalkoztat. 25 éve stabil házasságban élek,nemi életünk rendszeres, örömteli, a peteérés időszakában használunk csak óvszert. Két éve egy ilyen alkalommal elszakadt az óvszer, sürgősségi tablettát kértem orvosomtól. Nagyon megviselt, melleim fájtak, megnőttek. Nem tudom van-e összefüggés a dolgok között, és kérem ne vessen meg, ha butaságokat gondolok, írok. A férjemmel orálisan is rendszeresen örömet szerzünk egymásnak. Ebben az időben nagyon rosszul éreztem magam, rázott a hideg,fájt, ha pisiltem,volt egy hólyag a nagyajkamon, azt hittem begyulladt egy szőrtüsző. Pár napra piros volt a nemi szervem, lett pár hólyag az ágyékomnál. Borzasztóan megijedtem. Internet, könyvek, herpesz......? A férjemnek semmi baja nem volt. Vettünk krémet, sírtam, szégyelltem, nem mentem orvoshoz. Egy hét múlva rendbejöttem teljesen,vettünk Epavir kapszulát, azt kúra szerűen bevettem. Mindent elolvastunk a herpeszről. Ami miatt írok, hogy ez két éve volt, azóta semmi, pezsgőt bontunk augusztus 11-én, akkor múlt el minden. Lehet, hogy nem is herpeszem volt? Tudom, hogy bármikor előjöhet, de létezik olyan ,hogy két évig nem? Lehet, hogy soha többet nem lesz? Akkor végiggondoltunk minden körülményt, a férjem szája szélén volt egy kis seb, bár nem biztos, h herpesz volt.Olvastuk, hogy az is okozhat a nemi szerven is fertőzést. Vagy lehet, hogy az eseményi utáni tabletta mellékhatása volt? Arra rá volt írva, hogy mellek, nemi szervek megbetegedései......Nagyon várom válaszát, kérem ne haragudjon, ha kicsit zavarosra sikerült. Köszönöm szépen!

        Dr. Deli Tamás válasza a esemény utáni tabletta, herpesz témában

        Tisztelt Hölgyem! Mivel szakember nem látta, biztos választ nem tudok adni. Igen, lehet, hogy nem herpesz volt és igen, lehet, hogy nem jön elő többet. Az esemény utáni tablettának ilyen jellegű mellékhatása nem szokott lenni.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 20., 17:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 21:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: