• mensturációs panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. féléve abbamaradt a menstruációm. Amikor elmentem vele orvoshoz, csináltak hasi ultrahangot, vérvételt, egyebet nem. Olvastam az itteni cikket, hogy más vizsgálatot is el lehetett volna végezni. pl a genetikai vizsgálatot. Szedtem norcolut tablettát, de csak ideig-óráig használt. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges, hogy ösztrogén- csökkent mennyisége okozza a panaszokat? A norcolut pl. erre való? Más oka nem hinném ,hogy lehet ,sem agyhártyagyulladásom, sem pajzsmirigy problémáim nem voltak. Milyen módok vannak ezen kivűl a kezelésre? Nem szeretnék 38 dik évemet klimaxxal kezdeni.

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!Részletes nőgyógyászati kivizsgálással tisztázni kell,hogy mi okozza a menses elmaradását.A vizsgálat eredményétől függ a kezelés formája.Ne törődjön bele,hogy nem menstruál.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 16:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 20., 06:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: