• Hüvelygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Klion-D 100 hüvelytablettát írt fel nekem hüvelygomba miatt. Három tablettát tudtam csak elhasználni , mert közben megjött a menstruációm. Sajnos felelőtlenek voltunk a párommal, a menstruációm utolsó napján együtt voltunk, amikor már alig volt meg. A párom ezelőtt használta a Canesten krémet 4-5 napig. Baj lehet ebből, esetleg nem fog úgy hatni a gyógyszer? Tegnap este folytattam a kúrát, felhelyeztem a 4. tablettát. Ma délután pedig kevés rózsaszínes folyást észleltem. A tabletta marhatta fel a hüvelyfalam és attól lehet ez? Folytathatom ettől még a használatát? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!A kúrát végig kell csinálni,de hogy mi van a hüvelyfalon,ahhoz látni kellene az elváltozást.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 15:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: