• Tüsző

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő. Júniusban már írtam önnek ,P3 eredménnyel és menstruáció késéssel . Most megint az a kérdésem,hogy most mentem vissza másaik rákszűrésre várom az eredményt, de közben mondtam a nőgyógyászomnak ,hogy már több mint 3hete fáj balfelöl az alhasam.Mondta a nőgyógyászom hogy van a bal petefészkembe egy 18 mm tüsző és attól fáj a hasam.Kérdeztem a nőgyógyászomtól ,hogy lehetségese ,hogy nem jön meg a mensesem, ö azt válaszolta, hogy meg kel jöjjön. Annak ellenére 4 napja késik és most már egyre jobban fáj a derekam meg a alhassam. Kérdésem. Lehetséges hogy ettől a tüszőtől nem jön meg a menstruációm? Fájhat a tüszőtől a hasam meg a derekam? Van valami megoldás hogy eltüntessük a tüszőm? Vagy lehetségese, hogy a p3 rákszűréstől van fájásom és nem jön meg a menstruációm? El felejtettem írni, hogy a tüsző ami a nőgyógyászom szerint fájdalmat okoz az menstruációm előtt 4 nappal látta.

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Hölgyem! A P3-as cytologiai lelet nem jár fájdalmas elváltozással. A menseskésésre és erősödő alhasi fájdalomra tekintettel mielőbbi terhességi tesztet és annak eredményével ismételt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 13:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 05:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: