• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.doktrnőmaz lenne a kérdésm,hogy a jelenlegi párommal már 4 éve probálkozunk,hogy teherbe essek,de valahogy nem jön össze.voltam orvosnál,azt mondta hogy nincs semmi bajom.és azt is mondta,hogy ha nekem is van gyermekem meg a páromnak is akkor szerinte legyünk türelemel és sikerülni fog.ezt 2 éve mondta.irt nekem E vitamint is amit szedtem de nem volt eredménye.a kérdésem végül is az lenne,hogy van egy 10 éves fiam akit császármetszéssel szültem és van egy hat éves ikerpárom akiket megint csak császárral szültem.talán nem szülhetek többet császárral??vagy tényleg valami bajom lehet??sosem vizsgálnak meg kellö képp,sem ultrahang,semmi.a menszeszem ugyanugy 3 napos mint régen de még mindig változoan jön. köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Kérdező! Speciális meddőségi szakrendeléshez forduljon. Ha már kétszer volt császármetszése, akkor legközelebb is csak császármetszés jöhet szóba.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 14., 22:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: