• Sürgős!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elnézést kérek a zavarásért. Gy. Kata vagyok.. egyszer már írtam önnek.. miszerint a húgycsövem a hüvelyemben lehet-e?! azóta beszéltem urológussal azt mondta nem kizárt a dolog... azt mondta h kérdezzek meg azért egy nőgyógyászt is... akkor a gyógyszerek hatására enyhült a fájdalmam de akkor is ++++ genny volt a vizeletben.. magyarázatot nem találnak rá..!! ma sajnos újra nekiállt fájni... csíp a vizelet illetve szúr és folyton úgy érzem majd bepisilek.... önszerint fordulhatok a nőgyógyászhoz bizalommal miszerint az urológus is ezt tanácsolta és mondta h lehetséges ilyen dolog... ritkán de előfordul...!?? kérem válaszoljon! előre is köszönöm!!! üdv! Kata!.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kata! Valóban indokolt a nőgyógyászati vizsgálat, keressen fel mielőbb egy szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 14., 12:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: