• Menstruációs panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő az a baj hogy az orvosom nem is küld semmilyen vizsgálatra csak mindig a clostilbegyt és a provera tablettát írja fel és ez jó de csak abban a hónapba aztán megint semmi azért kérdeztem a tanácsát mi tévő legyek én már próbáltam neki mondani a peteátfúvást de azt mondta arra nincs szükség akkor most mi tévő legyek és ez már a második orvos akinél voltam ezzel a problémával.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Sajnos ez előzményeket nem látom, így korábbi kérdését nem tudom beazonosítani. kérem, hogy az összes információt egy kérdésben küldje el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 17:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: