• Halszagú folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel!! Sajnos elég régóta van egy vissza térő gondom,elég sokat járok nőgyógyászhoz is ez miatt. Halszagú büdös vissza térő folyásom van.Néha úgy érzem alig,hogy elmúlt már is vissza tér..Kaptam már betadin,klion,klin,caneszten stb kúpokat.Kérem ha tudnak valamit ajánlani segítsenek mert már nagyon elkeseredett vagyok ez miatt.. válaszukat előre is köszönöm!Volt már hüvely váladék vizsgálatom is partnerem is volt kezelve...Megszeretném kérdezni mit csináljak vagy milyen kúpot gyógyszert vegyek,hogy végre megszabaduljak ettől a kellemetlen dologtól ami úgy érzem meg keseríti az életem az orvosok meg csak találgatnak...köszönöm a válaszát előre is!!Ez egyáltalán mitől van???Mivel tudnám meg előzni,hogy ne legyen??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A halszagú folyás a bakteriális vaginózisra jellemző, elvileg a Klionnak ezt meg kellene szűntetni, de elképzelhető, hogy vegyes flóra okozza a gondot, ezért javasolt egy hüvelyváladék-tenyésztés, és ennek ismeretében kezelés önnek, és ha szükséges, akkor a partnernek, a kúra után hüvelyi probiotikus kúra indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 19:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: