• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Menzesz előtt több mint 2 héttel már nagyon felpuffadt a hasam, kb. mintha a 6.hónapban lennék. Igen kellemetlen, és feszít is. A Progeszteron krémet (Women's Cream) gondoltam használni, mert a gyógyszereket (még a gyógynövény alapút sem) bírja a gyomrom. Egyébként a menzeszem teljesen rendben van, más problémám nincs ezzel kapcsolatban. Kisebb görcseim szoktam lenni, de az nem vészes. A kérdéseim volnának: hogy csak erre az egy problémára használhatom a krémet, illetve, hogy erre hatásos-e egyáltalán? És hogy mellékhatása van-e ennek krémnek? Mert olvastam olyat, hogy a menzesz kimaradását is okozhatja, és csak a krém abbahagyása után indul be újra a havi ciklus? Válaszát előre is köszönöm! Anna

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a menstruáció témában

        Kedves Anna! A panaszait számos ok magyarázhatja. A krém alkalmazását csak nőgyógyászati vizsgálat után lehetne javasolni, így tanácsolom keressen fel az öngyógyítás előtt szakembert! Üdvözlettel: Dr. Tömösváry Zoltán www.drtomosvary.hu


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 18:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: