• Nőgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő 3 éve volt nőgyógyászati nagy műtétem a műtét közben kivágták a hólyagomat .Elég sok idő eltelt azóta de nekem olyan sűrűn fáj a hasam alja, és néha barnás folyásom is szokott lenni persze a vizeletem sem tudom azóta tartani . Szeretném megkérdezni öntől hogy ez természetes-e Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Kedves Kérdező!Évente ajánlatos nőgyógyászati vizsgálaton megjelenni,ezért a műtétet végző intézetet keresse fel.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 14:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 12:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: