• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Candidahoz hasonlo tüneteim vannak, az orvosom hüvelyi vizsgálatot csinalt, de negatív lett az eredmény.Lehetség az, hogy hüvelyi úton nem kimutatható a candida, de vérvizsgálattal igen?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        KEdves Kérdező! A hüvelyi vizsgálat a célravezető, vérvizsgálat nem mutatja ki. Ha nem igazolódott a gomba és egyéb kórokozó se, de viszketés, folyás, hüvelyi panaszok vannak, csináljon hüvelyi probiotikum-kúrát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 22:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: