• Szűzhártya maradvány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A legutóbbi nemi aktus során történt egy sérülésem, és azóta fájdalmat érzek. Korábban érdeklődtem a nőgyógyászomtól, hogy természetes-e hogy a hüvelyemben kisebb nyúlványszerű kitüremkedések vannak, azt mondta ez előfordul, ez csak a szűzhártya maradványa, ne foglalkozzak vele. Engem viszont nagyon zavar, főleg hogy a legutóbbi aktus során ez a nyúlványszerű kitüremkedés átszakadt, ami erős fájdalommal és vérzéssel járt. A fájdalom azóta is tart (5 napja), de ma a nőgyógyász azt mondta, hogy nem tud vele mit csinálni. Úgy hallottam van mód ennek a plasztikai eltávolítására. A kérdésem az lenne, hogy Ön javasolja-e ennek az eltávolítását, kihez fordulhatnék ezügyben és főként hogy milyen költséggel jár egy ilyen műtét. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Tisztelt Hölgyem! Látatlanul nem tudom megítélni, hogy pontosan mi okozza a problémáját, de a leírtak valóban a szűzhártya maradványának felelhetnek meg. Műtét itt legtöbbször nem szükséges, ha azonban a panaszai visszatérnének, szívesen segítek. Üdvözlettel: Dr. Tömösváry Zoltán www.drtomosvary.hu


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 10:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: