• 6 napja késik a menszeszem.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot. Ma 6 napja, h késik. nem nagyon szokott, de ha késik is, akkor is csak 1-2 napot. Egyszer késett 5 napot január végén, de akkor nagy volt rajtam a stressz. Most lesz egy meglepi bulim, amit a barátom szervez meg, lehet hogy amiatt késik? mert izgulok, milyen lesz? Egyébként 2 hete gumi nélkül voltunk együtt barátommal, de nagyon vigyázott ö is,nem ment el bennem, mert nem szeretne kisbabát. Mostanában van, amikor fáj vele az együtt lét. Belül olyan mintha lenne egy duzzanat, ami sebes, és mintha csípne, égetne.. lehet hogy emiatt késik? De múlthónapban is volt ilyen, de akkor megjött. Nagyon félek, hogy valami komoly bajom lehet, és ezért nem akar megjönni. Pedig fáj a mellem, és néha néha belenyilal valami az alhasamnál, de nem volt ez az érzés feltünö, most viszont egyre gyakrabban fáj az alhasomnál, mintha görcsölne, vagy nem is tudom. Még a pattanásaim is kijönnek, de még mindig semmi. Azt hallottam, hogy a forró fürdö, a sex és a mozgás meghozza. 2x is vettem forró fürdőt, 2x voltam együtt a barátommal, és még bulizni is elmentem 2x, de még igy sincs semmi. Félek hogy most estem teherbe:( elöre is köszönöm a tanácsokat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! A késés miatt tesztet kell csinálni. A védekezés nélküli nemi élet igencsak veszélyes, még akkor is, ha a fiú "vigyáz", mert tökéletesen vigyázni nem tud, ugyanis az izgalmi előváladék távozását nem érzékeli.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 06., 18:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: